Информационна бележка

Информационна бележка

Съгласно изискванията на Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) , и на Закона за електронната търговия, финансово-счетоводна кантора ЕВРО ФИНАНС 2007 ЕООД е длъжна да приема личните Ви данни, които ни предоставяте относно Вас, член на семейството Ви или друго лице, и да съхранява без да ги разпространява. Целта на събирането на тези данни е да бъде изпращана кореспонденция, да бъдат изпълнени поръчките и да се изготвят собствени статистики.

Вие трябва да ни предоставите тези данни, тъй като са необходими за изпълнение на поръчките. Вашият отказ определя невъзможността за поставяне на поръчката Ви на този сайт и за обработването й.

Регистрираната информация е предназначена да бъде използвана от счетоводител и само за следните получатели: финансово-счетоводен отдел - бази данни от фирма “ЕВРО ФИНАНС 2007” ЕООД.

Съгласно разпоредбите на ЗЗЛД всяко физическо лице има право на достъп до отнасящи се за него лични данни, право да се противопостави на обработката на лични данни отнасящи се за него, право и да изиска изтриване на данните *, както и правото да се обърне към съда.

Ако някои от данните Ви са грешни Ви молим да ни информирате възможно по-бързо.

Забележка:

* всяко лице има правото да се противопостави, въз основа на законни мотиви, на обработката на данните отнасящи се за него. Това право на възражение може да бъде изключено за някои видове обработка на данни предвидени в закона (напр.: обработка на данни извършена от финансови и данъчни, полицейски, съдебни органи и органи за социална сигурност). В последствие, тази забележка не може да съществува, ако обработката е със задължителен характер; всяко лице, освен това, има правото да се противопостави, без възнаграждение и без никакво обяснение, на обработката на своите лични данни за целите на директен маркетинг.

  • 9:00 am to 5:30 pm

Свържете се нас

02/ 44 16 359

Посетете офисът ни

София, ул. Враня № 73, ателие 1

Пишете ни на имейл

eurofinance_2007@abv.bg

Работно време

9:00 am to 5:30 pm пн - пк

Екипът на Евро Финанс 2007

Diane Moreno - CEO

Николай Маринов

СЕО & founder; chief accountant

Николай Маринов е управител и собственик на "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД. Той е магистър по "Финанси и банково дело". Завършил е СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов и има 19 години стаж по специалността. Налага висок стандарт в консултирането и обслужването на клиентите на компанията. Отдаден е на работата и с интерес предава опита си на всеки нов служител в компанията. Семеен с едно дете.

Israel Carter - CTO

Любов Визирска

ТРЗ и ЛС

Любов Визирска е завършила "Магистър" по "Финансов мениджмънт" в СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов и е един от дългогодишните служители на "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД. Има десет години стаж по специалността и познава в детайли работата, клиентите и служителите на компанията. Семейна с едно дете.

Sharon Berry - CFO

Асен Балабанов

Оперативен счетоводител

Асен Балабанов е магистър по "Счетоводство и контрол" от УНСС в София. Има 15 години стаж по специалността и харесва да работи по специфични случаи. Асен е последователен в работата си и обича да помага на колегите в офиса. Семеен.

Kerry Clayton - Head Finance

Радослав Влахов

Оперативен счетоводител

Радослав Влахов е от младото поколение служители в "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД. Той е "Магистър" по счетоводство и контрол в СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов. Има осем години стаж по специалността, но не пропуска да се учи от колегите с повече опит. Обича да спортува и пътешества.


Yvonne Mason - Human Resource

Илияна Меретева

Оперативен счетоводител

Илияна Меретева е магистър по "Счетоводство и контрол". Завършила е СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов и има 27 години трудов стаж по специалността. За нея работата в "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД е свързана с честност, коректност и професионализъм към клиентите. Семейна с едно дете.

Steven Leonard - Finance & Audit

Цветанка Ценкова

Оперативен счетоводител

Цветанка Ценкова е завършила "Счетоводство и контрол", степен "Бакалавър" в СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов и има зад гърба си 27 години трудов стаж. Отговорна е и не пропуска да се информира за всички новости от областта на счетоводството и финансите. Семейна с едно дете.

Steven Leonard - Finance & Audit

Емел Себайдин Ахмед

Оперативен счетоводител

Емел Себайдин Ахмед е магистър по "Счетоводство и контрол" от ИКОНОМИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ гр. Варна. Има редица следдипломни квалификации и интереси във вътрешнофирменият одит. Постоянна и упорита, винаги внимава във детайлите. За нея счетоводството е призвание. Владаее отлично английски и турски език. Обича танците и в свободното си време не пропуска да се забавлява с приятели. Семейна.

Steven Leonard - Finance & Audit

Евгения Шопова

Оперативен счетоводител

Евгения Шопова е бакалавър по "Счетоводство и контрол" от УНСС гр. София. Амбициозна, старателна и отдадена на професионалното си развитие в сферата на счетоводството. Ще Ви посрещне с усмивка, отзивчивост и професионално отношение. Владее отлично английски език. В свободното си време обича да пътува. Несемейна.

Steven Leonard - Finance & Audit

Михаел Домозетски

Оперативен счетоводител

Михаел Домозетски е едно от новите попълнения в нашата компания. Той е роден в Благоевград. Завършил е висшето си образование в УНСС гр.София. В момента изучава магистратура "Финанси" в УНСС. Владее английски език, а в свободното си време обича да играе футбол,както и да се забавлява с приятели.Team

Ние сме счетоводна кантора с дългогодишен опит в счетоводното обслужване и правно консултиране на фирми от всички сфери на бизнеса. Нашата философия е „ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЛИЗО ДО ВАС” и вярваме, че Вашият успех е и наш успех.

Научете повече
logo

"Евро Финанс 2007" ЕООД
финансово-счетоводна кантора
София, ул. Враня № 73,
ателие 1
02/ 44 16 359
eurofinance_2007@abv.bg

Екипът ни

Галерия

Copyright © 2018 Евро Финанс 2007; Website developed by Sekkeido