Информационна бележка

Информационна бележка

Съгласно изискванията на Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) , и на Закона за електронната търговия, финансово-счетоводна кантора ЕВРО ФИНАНС 2007 ЕООД е длъжна да приема личните Ви данни, които ни предоставяте относно Вас, член на семейството Ви или друго лице, и да съхранява без да ги разпространява. Целта на събирането на тези данни е да бъде изпращана кореспонденция, да бъдат изпълнени поръчките и да се изготвят собствени статистики.

Вие трябва да ни предоставите тези данни, тъй като са необходими за изпълнение на поръчките. Вашият отказ определя невъзможността за поставяне на поръчката Ви на този сайт и за обработването й.

Регистрираната информация е предназначена да бъде използвана от счетоводител и само за следните получатели: финансово-счетоводен отдел - бази данни от фирма “ЕВРО ФИНАНС 2007” ЕООД.

Съгласно разпоредбите на ЗЗЛД всяко физическо лице има право на достъп до отнасящи се за него лични данни, право да се противопостави на обработката на лични данни отнасящи се за него, право и да изиска изтриване на данните *, както и правото да се обърне към съда.

Ако някои от данните Ви са грешни Ви молим да ни информирате възможно по-бързо.

Забележка:

* всяко лице има правото да се противопостави, въз основа на законни мотиви, на обработката на данните отнасящи се за него. Това право на възражение може да бъде изключено за някои видове обработка на данни предвидени в закона (напр.: обработка на данни извършена от финансови и данъчни, полицейски, съдебни органи и органи за социална сигурност). В последствие, тази забележка не може да съществува, ако обработката е със задължителен характер; всяко лице, освен това, има правото да се противопостави, без възнаграждение и без никакво обяснение, на обработката на своите лични данни за целите на директен маркетинг.

  • 9:00 am to 5:30 pm

Свържете се нас

02/ 44 16 359

Посетете офисът ни

София, ул. Враня № 73, ателие 1

Пишете ни на имейл

eurofinance_2007@abv.bg

Работно време

9:00 am to 5:30 pm пн - пк

Екипът на Евро Финанс 2007

Diane Moreno - CEO

Николай Маринов

СЕО & founder; chief accountant

НИКОЛАЙ МАРИНОВ е управител и собственик на "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД. Той е дипломиран магистър по "Финанси и банково дело". Завършил е СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов и има над 20 години стаж по специалността. Налага висок стандарт в консултирането и обслужването на клиентите на компанията. Отдаден е на работата и с интерес предава опита си на всеки нов служител в компанията. Семеен с едно дете.

Israel Carter - CTO

Любов Визирска

ТРЗ и ЛС

ЛЮБОВ ВИЗИРСКА е дипломиран магистър по "Финансов мениджмънт" в СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов и е един от дългогодишните служители на "ЕВРО ФИНАНС 2007" ЕООД. Има над 10 години стаж по специалността, от които всички в „ЕВРО ФИНАНС 2007“ ЕООД. Познава в детайли работата, клиентите и служителите на компанията. Семейна с две деца.

Sharon Berry - CFO

Асен Балабанов

Оперативен счетоводител

АСЕН БАЛАБАНОВ е дипломиран магистър по "Счетоводство и контрол" в УНСС в гр. София. Има над 15 години стаж по специалността, от които всички в „ЕВРО ФИНАНС 2007“ ЕООД. Харесва да работи по специфични случаи. Асен е последователен в работата си и обича да помага на колегите в офиса. Семеен с едно дете.

Kerry Clayton - Head Finance

Радослав Влахов

Оперативен счетоводител

РАДОСЛАВ ВЛАХОВ е дипломиран магистър по „Счетоводство и контрол“ в СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов. Има над 8 години стаж по специалността, от които всички в „ЕВРО ФИНАНС 2007“ ЕООД. Не пропуска да се учи от колегите с повече опит. Обича да спортува и пътешества. Несемеен.


Steven Leonard - Finance & Audit

Цветанка Ценкова

Оперативен счетоводител

ЦВЕТАНКА ЦЕНКОВА е завършила "Счетоводство и контрол", степен "Бакалавър" в СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ "Д. А. ЦЕНОВ" в гр. Свищов. Има зад гърба си над 29 години трудов стаж, от които над 7 в „ЕВРО ФИНАНС 2007“ ЕООД. Отговорна е и не пропуска да се информира за всички новости от областта на счетоводството и финансите. Семейна с едно дете.

Steven Leonard - Finance & Audit

Красимира Минчева

ТРЗ СПЕЦИАЛИСТ

КРАСИМИРА МИНЧЕВА е дипломиран магистър по "Счетоводство и контрол“ в СТОПАНСКА АКАДЕМИЯ „Д. А. ЦЕНОВ“ в гр. Свищов. Владее отлично английски език. Има над 15 години опит като счетоводител и ТРЗ специалист. В „ЕВРО ФИНАНС 2007“ работи от 2017 г. Притежава експертни знания в областта на счетоводството и ТРЗ. Прецизна в работата и с отлични комуникативни умения. С особено внимание към детайлите. Семейна с две деца.

Steven Leonard - Finance & Audit

Надя Николова

Оперативен счетоводител

НАДЯ НИКОЛОВА е дипломиран бакалавър по "Счетоводство и контрол" в УНСС гр. София. Към екипа на „ЕВРО ФИНАНС 2007“ ЕООД се присъединява през м. 04/2022 г. Има над 20 години трудов стаж като счетоводител. В свободното си време обича разходките в планината. Семейна с две деца.Team

Ние сме счетоводна кантора с дългогодишен опит в счетоводното обслужване и правно консултиране на фирми от всички сфери на бизнеса. Нашата философия е „ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЛИЗО ДО ВАС” и вярваме, че Вашият успех е и наш успех.

Научете повече
logo

"Евро Финанс 2007" ЕООД
финансово-счетоводна кантора
София, ул. Враня № 73,
ателие 1
02/ 44 16 359
eurofinance_2007@abv.bg

Екипът ни

Галерия

Copyright © 2023 Евро Финанс 2007; Website developed by Sekkeido