Информационна бележка

Информационна бележка

Съгласно изискванията на Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) , и на Закона за електронната търговия, финансово-счетоводна кантора ЕВРО ФИНАНС 2007 ЕООД е длъжна да приема личните Ви данни, които ни предоставяте относно Вас, член на семейството Ви или друго лице, и да съхранява без да ги разпространява. Целта на събирането на тези данни е да бъде изпращана кореспонденция, да бъдат изпълнени поръчките и да се изготвят собствени статистики.

Вие трябва да ни предоставите тези данни, тъй като са необходими за изпълнение на поръчките. Вашият отказ определя невъзможността за поставяне на поръчката Ви на този сайт и за обработването й.

Регистрираната информация е предназначена да бъде използвана от счетоводител и само за следните получатели: финансово-счетоводен отдел - бази данни от фирма “ЕВРО ФИНАНС 2007” ЕООД.

Съгласно разпоредбите на ЗЗЛД всяко физическо лице има право на достъп до отнасящи се за него лични данни, право да се противопостави на обработката на лични данни отнасящи се за него, право и да изиска изтриване на данните *, както и правото да се обърне към съда.

Ако някои от данните Ви са грешни Ви молим да ни информирате възможно по-бързо.

Забележка:

* всяко лице има правото да се противопостави, въз основа на законни мотиви, на обработката на данните отнасящи се за него. Това право на възражение може да бъде изключено за някои видове обработка на данни предвидени в закона (напр.: обработка на данни извършена от финансови и данъчни, полицейски, съдебни органи и органи за социална сигурност). В последствие, тази забележка не може да съществува, ако обработката е със задължителен характер; всяко лице, освен това, има правото да се противопостави, без възнаграждение и без никакво обяснение, на обработката на своите лични данни за целите на директен маркетинг.

 • 9:00 am to 5:30 pm

Свържете се нас

02/ 44 16 359

Посетете офисът ни

София, ул. Враня № 73, ателие 1

Пишете ни на имейл

eurofinance_2007@abv.bg

Работно време

9:00 am to 5:30 pm пн - пк

Евро Финанс 2007

За нас

"ЕВРО ФИНАНС 2007” ЕООД е финансово – счетоводна кантора с дългогодишен опит в счетоводното обслужване и правно консултиране на фирми от всички сфери на бизнеса.

Нашата философия е „ПРОФЕСИОНАЛИСТИ БЛИЗО ДО ВАС” и вярваме, че Вашият успех е и наш успех.

Доверен партньор и коректен сътрудник – това е нашето утвърждаване във времето. Нашият екип – утвърдени и амбициозни професионалисти с широк спектър от знания, ще бъде на разположение във всеки етап от развитието на бизнеса Ви. Опита, натрупан с годините, непрекъснатото усъвършенстване на квалификацията, запознаването с най-новите технологии в областта на счетоводството, навременното запознаване с нормативната база и промените в нея са само малка част от нашият актив. Ние инвестираме в опит и знания, за да може те да станат част от Вашият Актив.Някои от основните сфери на бизнеса, които обслужваме, са:

 • Архитектура и геодезия
 • Образование
 • Недвижими имоти и инвестиции в имоти
 • Туризъм
 • Внос и износ
 • Консултантски и специализирани услуги
 • Промишленост
 • Културни организации
 • Професионални консултанти/свободни професии/
 • Агенции за подбор на персонал
 • Строителство и строителни услуги
 • Международен транспорт
 • Пътнически и туристически агенции
 • Търговия на едро и дребно
 • Земеделие
our company


Нашите клиенти


АЙ ДИ ТРЕЙДИНГ 2011

Asset finance

"АЙ ДИ ТРЕЙДИНГ 2011" внос, износ и търговия на евдро.

Виж референцията

"АДИНГ БЪЛГАРИЯ"

Asset finance

"Адинг България" компания за производство на материали за строителството.

Виж референцията

С ПЛЮС С - С. ТИМЕВА

Asset finance

Референция от "С ПЛЮС С - С. ТИМЕВА" ЕООД ("100 грама сладки").

Виж референцията

Екипът на Евро Финанс 2007

Ние сме вашия доверен партньор и коректен сътрудник. Нашият екип – утвърдени и амбициозни професионалисти с широк спектър от знания, ще бъде на разположение във всеки етап от развитието на бизнеса Ви.


Виж повече
logo

"Евро Финанс 2007" ЕООД
финансово-счетоводна кантора
София, ул. Враня № 73,
ателие 1
02/ 44 16 359
eurofinance_2007@abv.bg

Екипът ни

Галерия

Copyright © 2023 Евро Финанс 2007; Website developed by Sekkeido