Информационна бележка

Информационна бележка

Съгласно изискванията на Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) , и на Закона за електронната търговия, финансово-счетоводна кантора ЕВРО ФИНАНС 2007 ЕООД е длъжна да приема личните Ви данни, които ни предоставяте относно Вас, член на семейството Ви или друго лице, и да съхранява без да ги разпространява. Целта на събирането на тези данни е да бъде изпращана кореспонденция, да бъдат изпълнени поръчките и да се изготвят собствени статистики.

Вие трябва да ни предоставите тези данни, тъй като са необходими за изпълнение на поръчките. Вашият отказ определя невъзможността за поставяне на поръчката Ви на този сайт и за обработването й.

Регистрираната информация е предназначена да бъде използвана от счетоводител и само за следните получатели: финансово-счетоводен отдел - бази данни от фирма “ЕВРО ФИНАНС 2007” ЕООД.

Съгласно разпоредбите на ЗЗЛД всяко физическо лице има право на достъп до отнасящи се за него лични данни, право да се противопостави на обработката на лични данни отнасящи се за него, право и да изиска изтриване на данните *, както и правото да се обърне към съда.

Ако някои от данните Ви са грешни Ви молим да ни информирате възможно по-бързо.

Забележка:

* всяко лице има правото да се противопостави, въз основа на законни мотиви, на обработката на данните отнасящи се за него. Това право на възражение може да бъде изключено за някои видове обработка на данни предвидени в закона (напр.: обработка на данни извършена от финансови и данъчни, полицейски, съдебни органи и органи за социална сигурност). В последствие, тази забележка не може да съществува, ако обработката е със задължителен характер; всяко лице, освен това, има правото да се противопостави, без възнаграждение и без никакво обяснение, на обработката на своите лични данни за целите на директен маркетинг.

  • 9:00 am to 5:30 pm

Свържете се нас

02/ 44 16 359

Посетете офисът ни

София, ул. Враня № 73, ателие 1

Пишете ни на имейл

eurofinance_2007@abv.bg

Работно време

9:00 am to 5:30 pm пн - пк

Публикуваме БЕЗПЛАТНО вашите годишни финансови отчети

  • Начало
  • Новини
  • Публикуваме БЕЗПЛАТНО вашите годишни финансови отчети
blog article

Публикуваме БЕЗПЛАТНО вашите годишни финансови отчети

Екипът на "Евро финанс 2007" ЕООД пуска новата си онлайн услуга за публикуване на Годишни финансови отчети. Може да подадете заявка за публикуване на вашите отчети с попълнени следните данни: точно наименование на вашето дружество, представляващ, съставител на ГФО, ЕИК /Булстат/, наименование на одитор /ако имате такъв/ и адрес на регистрация на вашето дружество. Изпратете ни вашите отчети в електронен формат JPG, PDF, или друг като ги изпратите на имейл: eurofinance_2007@abv.bg Услугата за клиенти на "Евро финанс 2007" ЕООД е безплатна, а за всички останали дружества цената е 5,00 лв. без ДДС за отчет. След като видите вашите ГФО качени в сайта eurofinancebg.com/gfo/ те ще остават видими за период от 24 месеца след публикуването им.

Напомняме ви, че за неспазване на задължението съгласно чл.40 от ЗСч за публикуване на годишния финансов отчет санкциите са в следните размери: за физически лица- до 2000 лв, а за юридически лица и ЕТ глобата е до 3000 лв. При установяване на повторно нарушение глобите са в двоен размер.


Вижте често задаваните въпроси в раздел FAQ за всичко, което ви интересува:

logo

"Евро Финанс 2007" ЕООД
финансово-счетоводна кантора
София, ул. Враня № 73,
ателие 1
02/ 44 16 359
eurofinance_2007@abv.bg

Екипът ни

Галерия

Copyright © 2023 Евро Финанс 2007; Website developed by Sekkeido