Информационна бележка

Информационна бележка

Съгласно изискванията на Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) , и на Закона за електронната търговия, финансово-счетоводна кантора ЕВРО ФИНАНС 2007 ЕООД е длъжна да приема личните Ви данни, които ни предоставяте относно Вас, член на семейството Ви или друго лице, и да съхранява без да ги разпространява. Целта на събирането на тези данни е да бъде изпращана кореспонденция, да бъдат изпълнени поръчките и да се изготвят собствени статистики.

Вие трябва да ни предоставите тези данни, тъй като са необходими за изпълнение на поръчките. Вашият отказ определя невъзможността за поставяне на поръчката Ви на този сайт и за обработването й.

Регистрираната информация е предназначена да бъде използвана от счетоводител и само за следните получатели: финансово-счетоводен отдел - бази данни от фирма “ЕВРО ФИНАНС 2007” ЕООД.

Съгласно разпоредбите на ЗЗЛД всяко физическо лице има право на достъп до отнасящи се за него лични данни, право да се противопостави на обработката на лични данни отнасящи се за него, право и да изиска изтриване на данните *, както и правото да се обърне към съда.

Ако някои от данните Ви са грешни Ви молим да ни информирате възможно по-бързо.

Забележка:

* всяко лице има правото да се противопостави, въз основа на законни мотиви, на обработката на данните отнасящи се за него. Това право на възражение може да бъде изключено за някои видове обработка на данни предвидени в закона (напр.: обработка на данни извършена от финансови и данъчни, полицейски, съдебни органи и органи за социална сигурност). В последствие, тази забележка не може да съществува, ако обработката е със задължителен характер; всяко лице, освен това, има правото да се противопостави, без възнаграждение и без никакво обяснение, на обработката на своите лични данни за целите на директен маркетинг.

  • 9:00 am to 5:30 pm

Свържете се нас

02/ 44 16 359

Посетете офисът ни

София, ул. Враня № 73, ателие 1

Пишете ни на имейл

eurofinance_2007@abv.bg

Работно време

9:00 am to 5:30 pm пн - пк

Офисът на ЕВРО ФИНАНС 2007 ще работи с нормален график

  • Начало
  • Новини
  • Офисът на ЕВРО ФИНАНС 2007 ще работи с нормален график
blog article

Офисът на ЕВРО ФИНАНС 2007 ще работи с нормален график

Уважаеми клиенти, във връзка с въведеното извънредно положение в Република България съгласно Заповед N РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването, Ви информираме, че офиса на “ЕВРО ФИНАНС 2007” ЕООД ще работи с нормален график при условията на въведени стриктни мерки за безопасност. Няма да прекъсваме работният процес и Ви уверяваме в изключителната стриктност, с която следим спазването на всички срокове за подаване на текущи данни към институциите в Република България. Въвели сме стриктна организация за дезинфекция на офиса ни и сме подсигурили безопасността на служителите и клиентите посредстом използването на лични предпазни средства и дезинфекция, както и осигуряването на безопасно отстояние на работните места. Няма да бъдат допускани до работните си места служители с проява на респираторни синдроми. Достъпа на клиенти е ограничен, като всеки клиент, който желае да осъществи контакт ще премине през дезинфекция на дланите, ще бъде подсигурен с латексови ръкавици и при възможност с предпазна маска. Работното време на офиса е от 09,00 h. до 17,30 h. всеки делничен ден. Ще отговаряме на телефоните, обявени в нашият сайт www.eurofinancebg.com. Призоваваме за търпение и отговорност! Не се поддавайте на слухове и запазете спокойствие! Бизнеса Ви е важен за вас и цялата икономика! Бъдете предпазливи и не спирайте нормалният си бизнес и социален живот при новите условия!

Заповедта на Министъра на здравеопазването.

Заповед на Министъра на здравеопазването


Вижте често задаваните въпроси в раздел FAQ за всичко, което ви интересува:

logo

"Евро Финанс 2007" ЕООД
финансово-счетоводна кантора
София, ул. Враня № 73,
ателие 1
02/ 44 16 359
eurofinance_2007@abv.bg

Екипът ни

Галерия

Copyright © 2020 Евро Финанс 2007; Website developed by Sekkeido